....leave time for process

Breathe

Hvordan forløber en TRE ® -session...?


Ved første lektion vil der være en introduktion omkring TRE ® , - omkring baggrunden for TRE ® og der vil blive vist en kort video omkring processen.

Der vil ved gruppesessioner ikke ske en udveksling mellem deltagerne omkring baggrunden for at deltage, da dette nødvendigvis ikke er relevant, hvilket er vigtigt skal respekteres. 

Det vil være en god idé at være iført tøj, du kan bevæge dig i og føler dig godt tilpas med, da det vil være mest bekvemt under øvelserne og selve processen.

Øvelserne vil grundlæggende foregå oprejst, men hvis du er udfordret pga. skader eller andet, vil det ofte være muligt at finde en variation af øvelserne, som gør det muligt at aktivere TRE ® processen. Øvelserne vil herefter foregå liggende på et liggeunderlag eller madras efter behov. Der vil blive vist individuelle hensyn til hver enkelt deltager.

Efter sessionen vil der være en kort afrunding med tid til spørgsmål.

Det er helt naturligt, du vil føle dig afspændt og træt på en behagelig måde efter sessionen, da kroppen inviteres til at slippe spændinger gennem processen. 

En TRE ® session tager 75 min./ gruppe på 6 deltagere og 60 min./ enelektion.

 

Gruppe - eller Ene-lektion?!


TRE ® sessioner kan foregå enten som ene-lektion eller gruppelektioner, hvilket giver mulighed for at vælge, hvad der passer bedst til dig. 

Det er forskelligt, hvordan vi reagerer sammen med andre - under TRE ® er det vigtigt og givtigt, at du føler dig tryg under processen.

Ved gruppelektioner vil der være max. 6 deltagere. Her vil opmærksomheden selvfølgelig deles mellem deltagerne, hvor der ved ene-lektioner vil være mere tid til at guide og hjælpe dig personligt videre i processen. 

Pt. er det desværre ikke muligt at deltage i gruppesessioner i klinikken grundet pladsmangel, men såfremt du kan samle 6 personer og lokale, er det en mulighed.

Det er også muligt at samle familien til en TRE ®-gruppelektion, - mulighederne er mange.

 

 

Efter sessionen...


Det er grundtanken bag TRE ® , at du selv kan fortsætte processen hjemme ved hjælp af metoden. Det kan dog ofte være en god idé at følge op og få yderligere værktøjer til processen ved at deltage på gruppelektioner eller enelektion efter behov. 

Her er det muligt at købe et klippekort på 5 sessioner/ Gruppe eller Enelektioner. Du kan finde priser her.

.


Hjemme eller ude..?


TRE ® kan foregå både her i klinikken i dejlige lyse omgivelser eller hos dig i vante omgivelser. Det kan give god mening i tilfælde, hvor det kræver megen energi at køre selv.

Der tillægges kørselsgebyr på 100 kr. for de første 10 km, herefter 5 kr./km, såfremt du ønsker, jeg kommer hjem til dig.

Ved lektioner her på stedet, skal du ikke medbringe noget. Ved lektioner i eget hjem, sørger du selv for liggeunderlag, puder, tæpper etc.

Gruppelektioner her i klinikken vil foregå i lejede lokaler.

Ved TRE ® -sessioner med familie, kontakt mig gerne for nærmere info.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk