....leave time for process

Breathe


Klientinformation / Kropsterapi

1.Behandling


Første gang vi ses, vil vi gennem en dybdegående samtale skabe et godt overblik over de problemstillinger, som du kæmper med i det daglige. Herefter vil vi skabe et grundlag for et behandlingsforløb, der passer til dine behov, ønsker og forventninger. 

Du vil som regel kunne mærke en virkning allerede efter første behandling, men hvis du har oplevet længerevarende problemer, skal du regne med 3 behandlinger inden for en kortere periode for at kunne komme i dybden, da kroppens muskler ved overbelastninger kompenserer hinanden


Det er ikke nødvendigt at medbringe lagen eller håndklæde, da dette er inkluderet i behandlingen.

Efter behandlingen...


Da der under behandlingerne frigives mange affaldsstoffer, er det meget vigtigt at drikke rigeligt med vand bagefter, gerne et glas ca. hvert kvarter.

Dette for at affaldsstofferne bliver udskilt fra kroppen og ikke sætter sig som eks. hovedpine senere. Muskulaturen kan være 'øm' efter behandlingen, hvilket er meget normalt. Dette aftager hurtigt, - senest efter et par dage.

Processerne i behandlingen kan vare op til 24 timer efter behandlingen, hvis du ikke har fået info om andet, - så sørg for rigelig vand også dagen derpå.

Det er helt normalt, du kan føle dig træt på en behagelig måde efter behandlingen, da kroppen gennem behandlingen inviteres til at slippe alle spændinger, såvel mentale som fysiske.

Det anbefales derfor også, at du ikke påtager dig fysisk arbejde efter behandlingen for at give kroppen ro til at restituere resten af dagen. 

Behandling hos mig eller hjemme hos dig..?!


Du kan enten vælge at modtage behandling her hos mig i dejlige lyse omgivelser, - eller hjemme hos dig i vante omgivelser. Det kan give god mening i tilfælde, hvor det kræver meget energi at køre selv. Jeg medbringer briks og hvad jeg ellers skal bruge, mens du selv sørger for lagen og håndklæde.

Der tillægges Kørsels- og Udetillæg på kr. 150,- for  de første 10 km, - herefter yderligere kr. 5,-/km. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk