....leave time for process

Breathe


Hvem er Breathe..?

Claudette Holm


Det er mig, som står bag Breathe og du vil møde som din kropsterapeut/ coach.

Jeg er uddannet indenfor Coaching/ Teambuilding med heste tilbage i 2008, - blev NLP Coach samt Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i 2014 og har derudover taget overbygninger indenfor forskellige behandlingsteknikker. Her kan eksempelvis nævnes MET, KranioSakralTerapi, Øreakupunktur, Triggerpunktsterapi, Bindevævsmassage, Organmassage, Babyterapi etc.

Jeg har senest taget en uddannelse med fokus på nervesystemet, TRE - en metode, der hjælper kroppen til at forløse spændinger og stress i kroppen.

Jeg har gennem årene deltaget på en del kurser med fokus på særlige muskelfunktioner, - eks. indenfor Funktionel og Dynamisk Træning, hvor fokus er på samspillet mellem fysisk træning og det neurologiske/ mentale nervesystem.

Jeg er derudover RAB-godkendt, hvilket betyder, jeg har bestået 5 eksamer indenfor Anatomi/Fysiologi, Sundhedspsykologi og Sygdomslære.  Det er med til at sikre dig et yderligere højt niveau og kvalitet i behandlingerne. Du har mulighed for at søge tilskud til behandlingerne, såfremt du har en sundhedsforsikring, der dækker RAB-godkendte behandlinger.

Da jeg lægger stor vægt på høj kvalitet og faglighed i mit arbejde og finder det vigtigt fortsat at dygtiggøre mig, deltager jeg på flere kurser årligt indenfor kropsterapi, bevægelse og traume-behandling, ligesom jeg som Coach modtager mentoring/supervision.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk