....leave time for proces

Breathe


Hvem er vi..?

Claudette Holm


Det er mig, som står bag Breathe og du vil møde som din kropsterapeut/ coach.

Jeg er uddannet indenfor Coaching/ Teambuilding med heste tilbage i 2008, - blev NLP Coach samt Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i 2014 og har derudover taget overbygninger indenfor forskellige behandlingsteknikker. Her kan eksempelvis nævnes MET, KranioSakralTerapi, Øreakupunktur, Triggerpunktsterapi, Bindevævsmassage, Organmassage, Babyterapi etc.

Jeg har desuden deltaget på en del kurser med fokus på særlige muskelfunktioner, - senest er jeg i gang med et uddannelsesforløb indenfor Funktionel og biomekanisk Træning, hvor fokus er på fysisk træning via det neurologiske/ mentale nervesystem.

Da jeg lægger stor vægt på høj kvalitet og faglighed i mit arbejde og finder det vigtigt fortsat at dygtiggøre mig, deltager jeg på flere kurser årligt indenfor kropsterapi, bevægelse og traume-behandling, ligesom jeg som Coach modtager mentoring/supervision.

 

Anita Fomsgaard


Det er mig, du kan møde på telefonen, - vedr. tidsbestilling eller bestilling / afhentning af Align indlægssåler, bolde samt div. produkter etc.

Jeg er uddannet salgsassistent og står for diverse administrative opgaver samt bogholderiet, - og varetager herudover andre praktiske opgaver.

Jeg kan som hovedregel mødes på adressen man./ons./fredage.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk