....leave time for process

Breathe


Hvem er Breathe..?

Claudette Holm


Det er mig, som står bag Breathe og du vil møde som din Kropsterapeut/ Coach / TRE udbyder ~Provider.

Jeg er uddannet indenfor Coaching/ Teambuilding med heste tilbage i 2008, - blev NLP Coach samt Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i 2014 og har derudover taget overbygninger indenfor forskellige behandlingsteknikker. Her kan eksempelvis nævnes MET, KranioSakralTerapi, Øreakupunktur, Triggerpunktsterapi, Bindevævsmassage, Organmassage, Babyterapi etc.

Jeg har i 2019 taget en uddannelse med fokus på nervesystemet, TRE - en metode, der hjælper kroppen til at forløse spændinger og stress i kroppen og har siden hvert år fulgt op på uddannelsen gennem Supervisionskurser og personlig Supervision.

Jeg har gennem årene deltaget på en del kurser med fokus på særlige muskelfunktioner, - eks. indenfor Funktionel og Dynamisk Træning, hvor fokus er på samspillet mellem fysisk træning og det neurologiske/ mentale nervesystem.

Jeg er derudover RAB-godkendt, hvilket betyder, jeg har bestået 5 eksamer indenfor Anatomi/Fysiologi, Sundhedspsykologi og Sygdomslære.  Det er med til at sikre dig et yderligere højt niveau og kvalitet i behandlingerne. Du har mulighed for at søge tilskud til behandlingerne, såfremt du har en sundhedsforsikring, der dækker RAB-godkendte behandlinger.

Da jeg lægger stor vægt på høj kvalitet og faglighed i mit arbejde og finder det vigtigt fortsat at dygtiggøre mig, deltager jeg på flere kurser årligt indenfor kropsterapi, bevægelse og traume-behandling, ligesom jeg som Coach modtager mentoring/supervision.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk