....leave time for process

Breathe


Bag om Breathe

Navnet Breathe er valgt med omhu.

 

Et symbol på sparring mellem krop og sind, - vejrtrækningen - en vigtig funktion.

Du mærker det, når du skal tage en vigtig beslutning, - et sug i maven..

Eller når du har for travlt, - stikken i hovedet, brystkassen - ondt i maven..

Det mentale og fysiske hænger unægtelig sammen,- i medgang og modgang.  

 

Kroppen vil altid finde en vej - en måde at gøre os opmærksomme på noget, der mangler fokus og omsorg - fysisk såvel som mentalt..!

 


Min vej

.. frem til Breathe strækker sig helt tilbage til mine tidlige skoleår, hvor jeg på egen krop oplevede at blive mobbet gennem en længere årrække.

Som teenager traf jeg den beslutning, - at hvis jeg var anderledes, skulle det være mit valg. Derved brød jeg den offerrolle, som jeg var tiltænkt og ikke ville tage imod længere..og samtidig også det valg, at jeg er et unikt menneske. 

Og det holder jeg fast ved, - for det er vi alle sammen, hver og én. Egentlig er det jo fantastisk, - vi glemmer det bare ind i mellem.

Min store interesse for psyken var vakt, - og sidenhen kom fysikken til,-  bla. gennem en mindre spiseforstyrrelse og depression, der gav mig endnu en dybde af livets facetter.

Sådan er det. Livet's  - ind i mellem hårde skole sætter sig spor - både mentalt og fysisk. 

Det er vores evne til at kunne vende de erfaringer vi får, til noget konstruktivt -  endda en mulig ressource, som giver os mulighed for at kunne gøre en forskel for os selv og andre.

Jeg takker for tilliden ..!

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk