....leave time for proces

Breathe


Kropsterapi - med fokus på hele kroppen..!

Kropsterapi, - med udgangspunkt i fysiurgisk massage,- kan sammen med andre behandlingsformer give dig en helt ny positiv oplevelse af din krop. 

Jeg lægger stor vægt på, at behandlingen skal være så blid som muligt - og så insisterende som nødvendigt.  Smerter giver kroppen en forøget styrke af alarmberedskab, som det er vigtigt at respektere - samtidig med behandlingen har det klare formål, at smerterne skal reduceres betydeligt og gerne helt. Det er vigtigt for mig, at du som klient kan ' være' i behandlingen, så din kropsbevidsthed efter behandlingen øges positivt.

Behandlingen vil være individuel - derfor kan der også med fordel være forskellige behandlingsteknikker ind over behandlingen - afhængig af den enkeltes behov.

Her kan eksempelvis nævnes:

Ledmobilisering ved låste facetled/hold i ryg, nakke etc.,

Bindevævsmassage/ Cupping,

Organmassage,

Triggerpunktsterapi, Laserterapi,

Kinesiotaping, MET (MuskelEnergiTeknik),

KST ( KranioSakralTerapi),

Øreakupunktur

Med udgangspunkt i hele kroppen, skræddersyes behandlingen efter netop dit behov...! 

Kroppen er pr. intuition indstillet til at rebalancere sig selv gennem det bevægemøster, som hjernen responderer på ud fra bevidste og ubevidste mønstre, - men stress, chok, traumer, skader og andre uhensigtsmæssige bevægemønstre kan fastholde kroppen i en position, som ikke er sund.

Traumer/ chok tager ikke hensyn til alder eller køn. Alle kan blive ramt af alvorlig psykisk overbelastning såvel som vi alle kan brække en arm, men der findes forskellige individuelle beskyttelsesfaktorer og livsomstændigheder, der giver forskelle i traumets udformning. Traumer/chok kan eks. udløses gennem stress, en trafikulykke eller andre oplevelser, som begrænser og påvirker såvel psykisk som fysisk, da chok/traumer sætter sig både i kroppen og nervesystemet.

Gennem KST er det muligt at hjælpe kroppen gennem nervesystemet gennem blide, effektive teknikker.


Du kan læse mere om de forskellige behandlinger på link'sene ovenfor.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk