....leave time for process

Breathe


Tidsbestilling & Afbud

Tidsbestilling


Du er velkommen til at kontakte mig på 30 29 40 42, hvor du kan lægge en besked eller sende mig en sms, såfremt jeg ikke kan tage telefonen.                                  Min telefontid er alle hverdage, mandag - fredag fra kl. 8.00 - 9.00.                                      

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på Messenger/Breathe.dk, som du kan finde her.

Afbud


Ved aflysning af aftale, bedes du kontakte mig snarest muligt, senest 48 timer før, så en anden kan få glæde af din tid. Jeg har ofte flere klienter på venteliste hver uge.

Ved afbud senere end 24 timer før behandling, opkræves kr. 500,-, da tiden er afsat og sværere at afsætte med så kort varsel. Såfremt du ikke møder op til din aftale, vil du blive opkrævet behandlingens pris, på Mobilepay for uanmeldt afbud, da tiden er afsat og ikke har kunnet være til glæde for en anden. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk