....leave time for process

Breathe


Øreakupunktur ~ Auriculoterapi

Denne form for øreakupunktur - også kaldet auriculoterapi, er en vestlig, medicinsk behandlingsteknik, som er udviklet af den franske læge og forsker Paul Nogier.

Den er godkendt af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) som anderkendt behandlingsform.

Behandlingsformen er dybdegående, da der arbejdes med årsagsbehandling.  Den er meget effektiv til at rette skelettet op samt afspænde muskulaturen og rebalancere organerne i kroppen, da der gennem øreakupunktur kommunikeres direkte fra ørets hud til centralnervesystemet.

Virkningen er oftest hurtig (for ikke at sige øjeblikkelig), - og særdeles effektiv ved mange former for smerter. Derudover er øreakupunktur også meget effektiv ved ex. migræne, rygestop, vægttab etc.

Her i klinikken bruges Perma-nåle, som er små nåle, der bliver siddende ml. 1 - 3 uger inden de falder ud af sig selv. På den måde er disse nåle er meget effektive til at forlænge virkningen af anden behandling. 

Såfremt man ikke er begejstret for nåle, er det også muligt at få 'kugler' til at klistre på øret  eller laserterapi, - på de punkter i øret, som vidner om en ubalance i kroppen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk