....leave time for process

Breathe


Align Indlægssål

Din kropsbalance er starter med fødderne, som jo bærer hele vægten af din krop. Derfor  er det vigtigt at foden får de bedste muligheder for at kunne rebalancere kroppen , da en ubalance her  vil give negative kompensationer gennem hele kroppen. 

 Align' sålens tre-punktsteknologi er en patenteret og innovativ nyhed indenfor indlægssåler, som er udviklet af en amerikansk fysioterapeut i samarbejde med en dansker.

Indlægssålerne er med til at reducere over-pronation og over-supination (dvs. når vi går ”skævt” på fødderne, indad eller udad) og lindrer dermed mod smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakkesmerter.

Tankegangen bag  Align indlægssålen er at undgå at fastlåse foden vha. svangstøtte, pelotter og kiler.  - derfor er indlægssålen bygget op om foden og ikke under foden. Ligeledes er sålerne udviklet med henblik på at bibeholde fodens fulde mobilitet samt aktivere og styrke fodens muskler, da disse styrkes gennem bevægelse.

Her er det selvfølgelig vigtigt, at man er bevidst om, at det kræver tålmodighed/vedholdenhed, når man opfordrer musklerne i fødderne til selv at arbejde sig stærkere, som Align Footwear indlægssåler gør. 

Af samme årsag ydes hele 60 dages returret, da det kan være vigtigt at give processen tid for at kunne mærke effekten af sålerne. For nogle vil det være en fordel med en langsom opstart på et par timer dagligt, indtil kroppen har vænnet sig til en ny måde at bevæge sig på.

 

 

 

 

Mange har rigtig gode resultater ved eksempelvis:

ü Nedsunken forfod

ü Platfod

ü Hypermobilitet

ü Skinnebensbetændelse/ Hælspore

ü Kramper i benene

ü Tarsaltunnelsyndrom (Sovende fødder)

Endvidere har  mange diabetikere glæde af sålerne, ligesom folk, som arbejder på hårdt underlag har gode erfaringer pga. den stødabsorberende kerne som sålen har.

Såfremt du gerne vil vide mere, er der mange gode råd at hente på AlignFootwear.dk - eller tag kontakt på 30 29 40 42, så finder vi en tid, hvor du kan prøve sålerne, - gerne i de sko, du bruger mest.


Pris pr. par ( incl. moms):

1 par / kr. 499,-      2 par/ kr. 475,-

3 par/ kr. 450,-      4 par og derover/ kr. 425,- 

Husk du har 60 dages returret, medbring blot emballage og kvittering.

Praktiske oplysninger:

Sålerne kan skiftes mellem dine sko - og kan endvidere vaskes på uldprogram ved 40 grader, og lufttørres herefter med bagsiden opad - eller alternativt lægges i en pose i fryseren for at dræbe evt. bakterier.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk