....leave time for process

Breathe


GPDR

Persondatapolitik


Fra den 25. maj 2018 skærpede EU kravene til, hvordan virksomheder bruger og behandler de data, de har om dig. De nye regler er lavet for at beskytte dig endnu bedre, når virksomheder håndterer dine personlige oplysninger.

 

 Jeg, Claudette Holm, er ansvarlig for håndtering og behandling af dine personoplysninger. Jeg sikrer, at al behandling og håndtering af persondataoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

Denne lovgivning er med til at sikre dine rettigheder ved opbevaring af personoplysninger som følge af kundeforhold til Breathe, og generelle oplysninger om, hvorledes jeg behandler dine personoplysninger i henhold til lovgivningen om beskyttelse af dit privatliv. Breathe er af samme grund tilmeldt Datatilsynet, som fører til syn med de behandlinger, der hører ind under Databeskyttelsesforordningen.

Beskyttelse af dine personlige data


De oplysninger, jeg er i besiddelse af, er nogle, du selv har givet mig.

 

Jeg sikrer, at de personlige oplysninger du deler med mig, kun benyttes til det aftalte formål.

 

Personlige data i form af oplysninger til journaler opbevares forsvarligt og deles kun med andre med dit skriftlige samtykke.

 

Oplysninger fra trediemand, der er relevante i forhold til den eventuelle problemstilling og behandling, er indhentet med tilladelse af dig.


 

 

 

 

 

 

Hvad bruger jeg dine data til


I forbindelse med undervisningsforløb, behandlinger, kurser etc., skal jeg kunne komme i kontakt med dig, hvis der er behov for det.

Hvor længe gemmer jeg dine data


Forespørgsler pr. mail med henblik køb af behandling, undervisning, kurser, cliniqs og workshops slettes efter 5 år. 

Jeg er regnskabmæssigt forpligtet til at gemme dine bestillingsoplysninger i 5 år, herunder også fremsendte fakturaer.


kkOpbevaring af kontakt/ journal oplysninger


Dine journalinformationer opbevares forsvarligt og i optil 5 år efter sidste behandling/session. Kun jeg har adgang til din journal og dine oplysninger.  

Du har til hver en tid ret til at se, hvilke oplysninger jeg gemmer om dig, og du kan til hver en tid få en kopi af din journal.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk